Sportski sadržaji

Sportski sadržaji

  

Dodatni sadržaji

Od sportskih sadržaja nudimo Vam: tenisko igralište, malonogometno igralište, stol za stolni tenis, viseću kuglanu, možete iznajmiti bicikle, a najmlađi mogu uživati na dječjem igralištu te uživati zajedno sa svojim roditeljima u zelenilu i zdravom okolišu. Blizina šume s oko 150 divljih životinja (jelena običnih,jelena lopatara,košuta,srna…) čini Moslavačku priču izuzetnom. Poučna staza upoznati će Vas s biljnim i životinjskim svijetom naše šume Gaj.

Mali nogomet
Lijepo vrijeme i dobro društvo idealna su kombinacija za igranje nogometa. U blizini ribnjaka Moslavačke priče nalaze se dva nogometna igrališta. Razlika među igralištima je u veličini golova. Ovisno o vašoj želji možete zaigrati nogomet na manjem igralištu s manjim golovima ili na ponešto većem igralištu s većim golovima.

Tenis
Tenisko igralište nalazi se između dva malonogometna igrališta u blizini ribnjaka. Prednost ovog igrališta je što se može igrati i po noći. Oko igrališta su postavljena četiri reflektora koja igru noću čine isto zabavnom kao i po danu.

Dječje igralište
Naši najmlađi gosti zabavu mogu pronaći na dječjem igralištu pored Lovačkog doma "Moslavačka priča". Ljuljačke, trampolin i tobogan zasigurno će vašoj djeci staviti osmijeh na lice. Osim igrališta, djeca se uz prisustvo svojih roditelja brodićima mogu provoziti ribnjakom.

Šetnja šumom
Šuma je odličan izbor za opuštanje i svježi zrak. Za vrijeme šetnje šumom lako možete naići na jelene lopatare, obične jelene, srne i košute. Razne ptice i žabe samo su još jedni od mnogih šumskih stanovnika šume Gaj. Uvijek je dobra ideja sa sobom donesti fotoaparat i zabilježiti neke od najljepših šumskih trenutaka.


Foto galerija  

Moslavačka priča :: Dodatni sadržaj Moslavačka priča :: Dodatni sadržaj Moslavačka priča :: Dodatni sadržaj Moslavačka priča :: Dodatni sadržaj Moslavačka priča :: Dodatni sadržaj Moslavačka priča :: Dodatni sadržaj Moslavačka priča :: Dodatni sadržaj Moslavačka priča :: Dodatni sadržaj

Kontakt informacije

Moslavačka priča d.o.o.
Gaj 3, Mala Ludina
44316 Velika Ludina
Hrvatska

Radno vrijeme: prema dogovoru!

tel./fax. 00385 44 658 917
mob.00385 98 381 544
mob.00385 99 241 8786
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Social and service