Smještaj

Smještaj

Svaka naša kuća predstavlja izvornu graditeljsku baštinu ovoga kraja i prenesena je u naš Gaj iz bliže ili dalje okolice. Od davnina se ovdje u graditeljstvu koristio hrast lužnjak, a način gradnje ovisio je o naselju, mjestu odnosno položaju i nasljeđu starih graditelja drvenih kuća u Moslavini.

Namještaj kojim su kuće opremljene također je dio povijesti i baštine ovog kraja,a vrhunsko je stilski restauriran. Stilski namještaj i suvremeno pokućstvo kao i suvremena oprema i aparati čine vaš boravak u našim kućama ugodnim i posebnim jer spajaju stari i suvremeni način života.

Moslavačka priča sastoji se od 4 tradicijske kuće: Agacija, Vrba, Lipa i Kruška.

Kuće su kategorizirane s tri i četiri zvjezdice.

Skriveni aduti imanja Moslavačke priče su Lovački dom Jelengaj i Vilingaj. Jelenga, kuća u prirodi u kojoj ste potpuno odvojeni od ostalog dijela imanja, a za par minuta sve Vam je nadohvat ruke. U Lovačkom domu Jelengaj pružamo Vam mogućnost boravka u srcu imanja Moslavačka priča. Vilingaj, sala koja ima kapacitet do 120 osoba u natkrivenom prostoru i na otvorenoj terasi u srcu šume dodatnih 120 mjesta.

Nudimo Vam nešto novo, visokokvalitetnu opremljenost objekata, dodatne sadržaje i savršen odmor koji ćete zasigurno pamtiti i s radošću nam se vratiti u potrazi za nekom novom Moslavačkom pričom. 


 

Odaberite svoju kuću za odmor

 

Kontakt informacije

Moslavačka priča d.o.o.
Gaj 3, Mala Ludina
44316 Velika Ludina
Hrvatska

Radno vrijeme: prema dogovoru!

tel./fax. 00385 44 658 917
mob.00385 98 381 544
mob.00385 99 241 8786
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Social and service